Ανελκυστήρες


Ψάχνετε λειτουργικότητα, αισθητική και προηγμένη ασφάλεια;

Τα ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων της A.P.L σας προσφέρουν λύσεις καλύπτοντας τις ανάγκες μετακίνησής σας με ασφάλεια εντός κτηρίων.

Με συνεχείς επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων για τον ανελκυστήρα σας. Είτε πρόκειται για μικρούς οικιακούς ανελκυστήρες είτε για επαγγελματικούς (μεγάλα φορτία-εμπορεύματα),
συζητήστε μαζί μας
τις ανάγκες σας.
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση και υποστήριξη των ανελκυστήρων.
Για την κατασκευή των ανελκυστήρων χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με στόχο πάντα την άριστη ποιότητα. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και συναρμολογούμε τους ανελκυστήρες σύμφωνα με την οδηγία 95/16/ΕΚ για τους ανελκυστήρες(παρ.ΧΙΙΙ, ενότητα Η).

el

Πλεονεκτήματα ανελκυστήρων APL:

  • Ευελιξία στο σχεδιασμό
  • Φορμάϊκα και ανοξείδωτα των καλύτερων Ευρωπαϊκών οίκων, επιλεγμένα βάση αντοχής και υψηλής αισθητικής
  • Μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ
  • Γρήγοροι χρόνοι παράδοσης
  • Άριστη συνεργασία καμπίνας και σασί για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία τοποθέτησης
  • Ενισχυμένη πλατφόρμα
elevator

Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες είναι ιδανικοί για περιπτώσεις μονοκατοικίας, πολυκατοικίας έως και 6 ορόφων, γραφεία και εμπορικά καταστήματα. Προσφέρουν μεγάλη αξιοπιστία, επιπλέον ασφάλεια στους χρήστες λόγο του standard απεγκλωβισμού και ευελιξία στην κατασκευή. Ταξιδεύουν με σχετικά χαμηλές ταχύτητες και προτιμώνται και για επαγγελματική χρήση σε περιπτώσεις ανύψωσης φορτίων.Επίσης το κόστος τους είναι συγκριτικά χαμηλότερο.

elevator

Οι μηχανικοί ανελκυστήρες είναι αυτοί οι οποίοι κυριαρχούν σε παγκόσμιο επίπεδο.Η ποιότητα κίνησης και οι υψηλότερες ταχύτητες την ίδια στιγμή που ενεργειακά είναι πολύ αποδοτικοί τους καθιστούν κορυφαία επιλογή για ψηλά, όπως και με πολύ κίνηση κτήρια. Προσφέρουν απόλυτη ακρίβεια στη στάθμη της στάσης με ομαλό ξεκίνημα-σταμάτημα.

ΧΡΥΣΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ετών για όλα τα εξαρτήματα των ανελκυστήρων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα

24410 41441
Κεντρικά Εταιρίας

24410 41441
Γραφεία Αθήνας